ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αγαπητέ Πελάτη,

Η ομάδα της Lilian’s Moda σας ευχαριστεί για την αγορά σας.

Ωστόσο επειδή θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, είτε επειδή ζητάτε αλλαγή του προϊόντος, είτε επειδή παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, είτε επειδή δεν σας ικανοποιεί η αγορά σας και θέλετε επιστροφή χρημάτων.

Τα προϊόντα bazzar δεν αλλάζονται. Τα προϊόντα σε έκπτωση αλλάζουν μόνο με προϊόντα σε έκπτωση. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα εκπτωτικά η σε προϊόντα Bazzar. Πιο συγκεκριμένα ακολουθείτε τις παρακάτω διαδικασίες:


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ – ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας.
 • Το κόστος αλλαγής σε νούμερο ή προϊόν είναι ΔΩΡΕΑΝ (αφορά την 1η αλλαγή).
 • Η αλλαγή γίνεται χέρι με χέρι. Σας φέρνει ο courier το νέο πακέτο και του δίνετε το παλιό.
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει στο κατάστημά μας το νούμερο που ζητάτε αλλαγή, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε σχέδιο στο ΙΔΙΟ ή μεγαλύτερο αντίτιμο.
 • Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος η αλλαγή πρέπει να γίνει με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας του αρχικού.
 • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, (να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια, να μην έχει φορεθεί και χρησιμοποιηθεί, να μην έχει πλυθεί). Χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα (Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό κ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος. 
 • Στέλνετε το δέμα ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ COURIER.
 • Επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ γίνονται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

 • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να μας επιστρέψετε το πακέτο με τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Μετά το πέρας αυτών δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. 
 • Τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας εφόσον έχει γίνει ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος των εμπορευμάτων. Τα χρήματα επιστρέφονται σε διάστημα 1-7 ημερών. 
 • Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 • Στέλνετε το δέμα ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ COURIER.
 • Επισημαίνετε ότι η χρέωση αφορά τον παραλήπτη.
 • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται άθικτο, μαζί με την απόδειξή του, (να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια, να μην έχει φορεθεί και χρησιμοποιηθεί, να μην έχει πλυθεί). Χωρίς καμία φθορά η ελάττωμα (Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να γίνει δεκτό κ θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος. 

Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στο νούμερο ή στο προϊόν ή στη κατάσταση του προϊόντος (ελαττωματικό) τα έξοδα επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Και σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες μέσω email: info@liliansmoda.gr ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook ή μέσω τηλεφώνου στο 22940 92272.
Η διεύθυνση αποστολής είναι: Lilian’s moda, Αριστείδου 25, 19005 Νέα Μάκρη.

Σας ευχαριστούμε,

Με εκτίμηση η ομάδα της Lilian’s Moda.